Ovo pismo je produkt dosade a služi da muškarcu poboljša sexualni zivot. U inat ostalim ponudama i sličnim pismima, ovo ne zahteva slanje para, a dobitak je siguran.

mojTim je do ovog pisma došao preko pouzdanih veza, ali nije spreman da u potpunosti  preuzme  odgovornost za ovdje iznesene navode. Bez jasno definisanog profila rupa na kutijama svu odgovornost preuzimate sami. (A i za gramatiku, ustvari jedino podržavamo ideju.)

SAMO ZA DEČAKE (a mogu i devojke da pročitaju):
Ovo je lančano pismo koje je zaista dobro!

 Uvijek neko ima koristi 

 Dovoljno je da pošaljete ovo pismo devetorici svojih dobrih drugara.

Onda ošamutite vašu devojku/suprugu, stavite je u kartonsku kutiju (ne zaboravite otvore za vazduh) i pošaljite je prvom drugaru na listi.

Vrlo brzo, kada vaše ime bude prvo na listi, na Vašu adresu će stići  823,542 žena/devojaka. Statistički gledano u toj grupi će biti:

najmanje 0.5 miss sveta
3 top modela
463 divlje nimfomanke
3243 do jaja dobre nimfomanke
20198 žena koje dozivljaju vise orgazama odjednom
40,198 biseksualki spremnih da te ubace u krevet sa svojom drugaricom

Sve u svemu, dobijate 64,294 žena koje su napaljenije, bolje građene, željnije, manje dosadne i ukusnije od one koju ste vi poslali. Ono što je najbolje, igra garantuje da nećete nazad dobiti ono sto ste vi poslali.

NEMOJ DA PREKINEŠ OVAJ MAGIČAN KRUG
Jedan čovek je poslao ovaj mail na 5 adresa umesto 9, i dobio je nazad zenu koju je poslao, a ona je imala još jače glavobolje i postala je najgora na svetu, sa svim sranjima koja po ceo dan trabunja i sa onim "ti mene ne voliš" izrazom na licu. Ta žena više nikada nije obukla tange i naprasno se ugojila. On je postao impotentan.
Istog dana, drugi čovek, koji je bio 6 mesta iznad mene već je dobio 837 zena i trenutno je na oporavku od iznemoglosti. Ispred njegove kuće, nalazi se još 452 kartonska paketa sa rupama za vazduh.

MORAŠ VEROVATI OVOM PISMU
Ovo ti je jedinstvena prilika da tvoj seksualni z

život krene u smeru u kojem ti zelis. Bez trosenje para u gradu, kupovine garderobe, dugih razgovora, mazenja, bez objasnjavanja, samo je otvoris i kresnes.
Bez dvoumljenja, posalji ovo pismo devetorici tvojih drugara.

P.S. Ako nemaš devojku, možes da pošalješ usisivač.

P.P.S Ovo pismo možeš da pošalješ i ženskoj osobi, da se pripremi za sjajnu avanturu koja je čeka.